Lentolan hunajat

Hunajaa Hyvinkäältä ja makuja maailmalta

Lentolan hunajat syntyvät Hyvinkään maaseudulla. Mehiläistarhaus on pienimuotoista ja se toteutetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. Hankkimalla paikallista hunajaa tuet samalla pölyttäjien tärkeää työtä.

Hunaja on 100% luonnontuote ja lähiruokaa parhaimmillaan. Myymme erikokoisia purkkeja hunajaa sesongin mukaan vaihdellen. Hunajallamme on Hyvää Suomesta -merkin käyttöoikeus.

Lentolan Raffi on ajan myötä kovaksi kiteytyvä hunaja ja Lempi on pehmeä hunaja.

Tavallisen hunajan lisäksi valikoimasta löytyy yhdeksän erimakuista hunajavalmistetta. Ne valmistetaan maustamalla Lempi-hunaja inkiväärillä, raakalakritsilla, tyrnillä, chilillä, vaniljalla, kaakaolla, punaisilla marjoilla, kanelilla tai nokkosella.

Saatavana on myös kiteistä Lentolan Löyly -saunahunajaa ihon kuorintaan.

Käypä hoito.fi suosittaa hunajaa lasten yskään.
Lue lisää hunajan käytöstä osoitteesta www.hunaja.net.

Kynttilät mehiläisvahasta

Mehiläisvahakynttilät ihastuttavat kauneudellaan ja miedolla tuoksullaan, ja ne palavat puhtaasti. Paloaika on mallista riippuen 2-8 h. 100 % luonnontuote!

Lämmitettävät vehnätyynyt

Luonnonmukainen ja nopea apu kireille lihaksille. Vehnänjyvillä täytetty niskan muotoja mukaileva tyyny. Lämmitetään mikrossa 1-2 minuuttia. Voidaan käyttää satoja kertoja. Koko noin 18x65cm. Useita kangasvaihtoehtoja.

Hinta 24 €